Foodsavers én Schenkingsbeurs finalist voor een Food Waste Award. Stem je ons mee op het podium?!

Foodsavers én Schenkingsbeurs zijn genomineerd als finalist voor de Food Waste Award. Stem voor ons op https://foodwasteawards.be/stem-2/ tegen 28 maart!

De POD Maatschappelijke integratie is genomineerd in de categorie Lokale besturen. Dit is in het kader van hun innovatieve project waarbij zij de opdracht gaven aan Arbeidskansen en 6 anders Foodsavers (5 sociale economie bedrijven en OCMW Kortrijk) om verse soep op basis van groente-overschotten te produceren en te verdelen via voedselhulporganisaties aan mensen die het nodig hebben. Lees er hier meer over.

Proficiat ook aan W13, die in dezelfde categorie genomineerd is. In hun project  ‘Food Act 13’ richtten ze een regionaal distributieplatform dat jaarlijkse op zoek gaat naar 200 voedseloverschotten, waarbij ze 14 doelgroepmedewerkers in tijdelijke werkervaring tewerkstellen en begeleiden naar een job in de reguliere sector.

In de andere categorie ‘Voedselverlies Changemakers’ is de Schenkingsbeurs genomineerd. Dit online-platform biedt voedingsbedrijven een gemakkelijke professionele oplossing om hun voedseloverschotten te schenken aan Foodsavers en sociale en voedselhulporganisaties.

Stem mee voor hen op https://foodwasteawards.be/stem-2/ tegen 28/3!

Meer info over deze finalisten vind je op https://foodwasteawards.be/finalisten2019/