25/1: Lancering Toolbox Foodsavers verwerking

Bent u benieuwd naar hoe u van nevenstromen of voedseloverschotten nieuwe voedingsproducten kan maken? En hoe u daarmee sociale tewerkstelling kan creëren? Wil u bekijken of u dit als nieuwe bedrijfsactiviteit kan opstarten? Of hoe het label ‘Foodsavers’ deze producten een gezamenlijk merk geeft? Kom dan zeker naar deze info-sessie waarbij we de bevindingen van het project ‘Restjesfabriek’ uit de doeken doen. Het luidt tegelijk het startschot in van de verdere begeleiding van geïnteresseerde sociale ondernemingen die aan de slag willen met deze ‘toolbox’.

Wanneer?  Do 25 januari 9u30 – 13u

Waar?

Huis van de Sport, zaal 6
Boomgaardstraat 22
2600 Berchem

Let op: KOMOSIE ligt in de ‘lage emissiezone’ van stad Antwerpen.
Kom met het openbaar vervoer, of informeer je via
www.slimnaarantwerpen.be/LEZ 

Inschrijving

We kijken ernaar uit jullie op 25 januari te mogen verwelkomen.

Deelnemen is gratis mits inschrijving. Inschrijven kan via deze link. Tot dan!

Voor wie?

De doelgroep van deze info-sessie zijn voornamelijk sociale economie bedrijven die met voedselreststromen aan de slag gaan of willen gaan– de Foodsavers. Zowel actieve als opstartende initiatieven en zij die gewoon uit interesse komen. Uiteraard zijn ook alle geïnteresseerde sociale organisaties, lokale besturen of reguliere voedingsbedrijven zijn welkom.

Voor meer info, zie Uitnodiging Lancering Toolbox